Köörissä toimivat yritykset

Yrittäjätalosta löytyy eri alojen asiantuntijoita.

ABB

ABB on maailman johtava sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka operoi jokaisella mantereella. Suomessa ABB on maan suurimpia teollisia työnantajia.

Asianajotoimisto Tuulia Pirttilä

Asianajotoimisto, joka tuo työhön rautaisen ammattitaidon lisäksi myös hyväntuulista palveluasennetta ja asiakaslähtöistä otetta. Tarkoituksena on löytää parhaat ratkaisut sekä pieniin että suuriin lainopillisiin ongelmiin.

Envineer Oy

Tarjoamme ympäristökonsultoinnin ja -suunnittelun palveluita hankkeen tai liiketoiminnan jokaiseen elinkaaren vaiheeseen.

Grano Oy

Grano on suomalainen monitoimialayhtiö. Toteutamme asiakkaan myyntiä, brändiä ja tulosta edistäviä markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja digistä printtiin.

Martela

Martela on yksi Pohjoismaiden johtavista työympäristöjen ja oppimisympäristöjen asiantuntijoista. Suunnittelemme käyttäjälähtöisiä tiloja, jotka on kalustettu laadukkailla ja vastuullisesti valmistetuilla kalusteilla.

KuvaBitti Oy

Ammattitaitoista kuvauspalvelua niin suurille kuin pienillekin yrityksille. Valokuvaus ja videokuvauspalvelut insinöörin ammattitaidolla. Myös lähi-ilmakuvaukset radio-ohjattavalla kopterilla!

Sandark Oy

Monipuoliset arkkitehtipalvelut, kokemuksella, yhteispelillä ja rohkeudella.

CAP Autokoulu

CAP on Pohjoismaiden suurin valtakunnallinen ja vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa vaikuttaen samalla aktiivisesti koko alan kehitykseen.

TietoAreena Oy

TietoAreena Oy on Varsinais-Suomen alueella toimiva täyden palvelun tietotekniikkaliike.

Mieli Ry

Suomen Mielenterveys ry on suomalainen yhdistys, jonka tehtävänä on edistää mielenterveyttä ja tarjota tukea kriisitilanteissa. Se on yksi maailman vanhimmista toimivista mielenterveysalan kansalaisjärjestöistä.